مشاوره افسردگی

تعداد : 15 مشاور

مشاوره افسردگی آنلاین توسط برترین روانشناسان ایران

لیست مشاوران حوزه مشاوره افسردگی

خانم-شهری

خانم مهتاب شهری

شماره پروانه : 61804

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

دکتر-بابایی

دکتر سعید بابایی

شماره پروانه : 5773

دکتری روانشناسی عمومی

دکتر-پیر حسینلو

دکتر سعیده پیر حسینلو

شماره پروانه : 979

دکتری روانشناسی تربیتی

خانم-آقایی

خانم منصوره آقایی

شماره پروانه : 11507

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده

خانم-عظیمی

خانم عذرا عظیمی

شماره پروانه : 9790

کارشناس ارشد

دکتر-کاویان‌فر

دکتر حسین کاویان‌فر

شماره پروانه : 21298

دکتری روانشناسی تربیتی

دکتر-بهرامی

دکتر منصوره بهرامی

شماره پروانه : 7011

دکتری روانشناسی تربیتی

دکتر-معینی

دکتر زهره معینی

شماره پروانه : 7353

دکتری روانشناسی

خانم-خلفائیان

خانم نگار خلفائیان

شماره پروانه : 46671

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دکتر-آریان سپهر

دکتر فاطمه آریان سپهر

شماره پروانه : 25605

دکترای تخصصی روانشناسی

دکتر-هاشمی

دکتر الهه هاشمی

شماره پروانه : 20446

دکتری روانشناسی بالینی

دکتر-آزادی

دکتر علیرضا آزادی

شماره پروانه : 40038

دکتری روانشناسی بالینی

دکتر-صالحی

دکتر آرزو صالحی

شماره پروانه : 30748

دکتری روانشناسی عمومی

خانم-جهانی

خانم الناز جهانی

شماره پروانه : 29149

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی

خانم-شریفی

خانم فرنگیس شریفی

شماره پروانه : 5110

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره افسردگی  و درمان توسط روانشناسان مجرب

همه ما احساس غم و اندوه را به‌عنوان حسی طبیعی و بخشی از زندگی خود پذیرفته‌ایم. در بازه‌هایی از زندگی به دلایل متفاوت غمگین می‌شویم؛ اما افسردگی متفاوت است. افسردگی یک اختلال جدی است که با مشاوره افسردگی آنلاین تا حد قابل‌توجهی کنترل می‌شود. این اختلال می‌تواند تمام ابعاد زندگی افراد را در بر بگیرد و تحت تأثیر خود قرار بدهد.

در گذشته صحبت در مورد افسردگی به یک تابو بدل شده بود. افکار خودکشی افکار ممنوعه بودند و افراد اگر مبتلا به افسردگی می‌شدند بیشتر به تنبلی و پوچ بودن متهم می‌شدند؛ اما در حال حاضر اطلاعات ما در مورد افسردگی بیشتر شده است و بهتر از قبل می‌توانیم در مورد اختلال افسردگی صحبت کنیم.

افسردگی احتمالاً از آن چیزی که فکرش را می‌کنید فراگیر است. در سراسر جهان حدود 5 درصد از افراد بزرگسال به افسردگی مبتلا هستند و به این اختلال لقب بیماری قرن را داده‌اند. ازآنجایی‌که افسردگی شدید در افراد می‌تواند منجر به خودکشی شود صحبت در مورد این اختلال اهمیت بسیاری دارد.

افسردگی چیست و آیا درمان دارد؟

افسردگی نوعی از اختلال خلقی است که با احساس غم و اندوه می‌شود. ممکن است فرد احساس کند که زندگی ارزش زیستن ندارد. افسردگی گاهی با مشکلات جسمی و روانی دیگر همراه است و زندگی روزانه فرد را دچار مشکل می‌کند البته مشخص است که این احساسات باید برای مدت نسبتاً طولانی (چند هفته) وجود داشته باشد.

اگر چنین احساسی را تجربه می‌کنید اصلاً ناامید نباشید روش‌های درمانی بسیار کارآمدی در مشاوره افسردگی و روان‌شناسی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند. مثل بسیاری از مشکلات جسمانی اختلال افسردگی نیز کیفیت زندگی را کاهش می‌دهد و افراد مبتلا باید برای بهبود وضعیت از یک متخصص کمک بگیرند.

افراد افسرده ممکن است اشتیاق خود نسبت به بسیاری از امور را از دست بدهند و دیگر از کارهایی که قبلاً از آنها لذت می‌بردند لذت نبرند. این حس در کنار احساس پوچی، شرم، بی‌علاقگی و ناامیدی تمام زندگی را فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. ممکن است فرد دچار کم‌اشتهایی و بی‌خوابی شود و نتواند مانند قبل تمرکز کند.

تفاوت افسردگی در مردان و زنان

به طور کل بر طبق آمار زنان بیش از مردان به اختلال افسردگی دچار می‌شوند. گاهی علائم افسردگی بین زنان و مردان متفاوت است. مردان افسرده احساس خشم بیشتری را تجربه می‌کنند و احتمال مصرف مواد مخدر، پرخاشگری و رفتارهای خطرناک در مردان بیشتر از زنان است.

در عوض زنان بیشتر احساس شرم و خودتخریبی را تجربه می‌کنند. ممکن است بیش از اندازه بخوابند و دچار اضافه وزن شوند. زنان تقریباً دو برابر مردان در خطر ابتلا به افسردگی هستند. این می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد که برخی از آنها به فیزیولوژی بدن زنان و برخی به رفتار جامعه با زنان مرتبط است.

بسیاری از زنان در دوران قاعدگی، بارداری، پس از زایمان و در دوران یائسگی افسردگی را تجربه می‌کنند. تغییرات هورمونی و فشارهای ناشی از بارداری و بچه‌داری در ایجاد احساس افسردگی مؤثر هستند.  به‌غیراز این موضوع شکاف‌های جنسیتی موجود در محیط کار و جامعه نیز می‌توانند باعث ایجاد افسردگی شوند. در تمام این موارد مشاوره افسردگی می‌تواند یک راهکار مناسب برای رفع مشکل باشد.

اصطلاح «شکاف جنسیتی» اغلب برای توصیف نابرابری‌های اجتماعی - اقتصادی فاحش بین مردان و زنان استفاده می‌شود. طبق آمار زنان در سراسر دنیا به طور میانگین کمتر از همتایان مرد خود درآمد کسب می‌کنند. زنان همچنین فرصت‌های کمتری برای پیشرفت دارند و نقش‌های رهبری کمتری در محل کار دارند.

اما شکاف جنسیتی تنها به کیف پول زنان ضربه نمی‌زند، بلکه بر سلامت روان آنها نیز تأثیر می‌گذارد. علی‌رغم این واقعیت که افراد در هر سنی و از هر طبقة اجتماعی به افسردگی مبتلا می‌شوند، زنان تقریباً دو برابر مردان در معرض افسردگی شدید قرار دارند. زنان به میزان قابل‌توجهی بیشتر از افسردگی مزمن (دیستیمیا) و اختلال عاطفی فصلی نیز رنج می‌برند.

اگر شما هم با هر کدام از این احساسات و اختلالات روبه‌رو شده‌اید باید بدانید برای رفع یا کم کردن علائم افسردگی راه‌حل‌های کارآمدی وجود دارد. با استفاده از مشاوره افسردگی آنلاین می‌توانید بر این مشکلات پیروز شوید. تیم یاری‌وی متخصصین زبده و مشاورین مجرب را برای کمک به شما گرد هم آورده است.

انواع افسردگی

افسردگی ممکن است در بازه‌های سنی مختلف، به دلایل متفاوت و با علائم کی متفاوت بین افراد ایجاد شود. انواع مختلفی از افسردگی وجود دارد. پزشک یا مشاور متخصص با بررسی فرد می‌تواند نوع افسردگی را تشخیص دهد و روش درمان مناسب را پیدا کند. در ادامه انواع افسردگی را توضیح خواهیم داد:

افسردگی خفیف: زمانی که علائم افسردگی تأثیر محدودی بر زندگی روزمره داشته باشد. به طور کلی، مبتلایان به افسردگی خفیف، خلق‌وخو و روحیة ضعیف دائمی را تجربه خواهند کرد. برای آنها ممکن است انگیزه دادن به خود برای انجام کارهایی که معمولاً از آنها لذت می‌برند دشوار باشد.

افسردگی عمده (بالینی): شکل شدیدتری از افسردگی که می‌تواند منجر به بستری شدن در بیمارستان شود. علائم در این نوع از اختلال بارزتر خواهند بود و زندگی روزمرة فرد را مختل خواهند کرد. افسردگی عمده می‌تواند بر عادات غذایی، خواب و سایر فعالیت‌های روزانة فرد تأثیر بگذارند.

برخی از مبتلایان ممکن است به خودکشی فکر کنند یا برای خودکشی اقدام کنند. فرد افسرده احساس می‌کند زندگی دیگر ارزش زیستن ندارد. در این موارد مشاوره افسردگی تنها گام اولیه خواهد بود و فرد به کمک بیشتری مانند دارودرمانی و حتی بستری در بیمارستان نیاز خواهد داشت.

اختلال دوقطبی: نوعی از افسردگی شیدایی که با بالا و پایین‌های شدید مشخص می‌شود. به‌عنوان‌مثال، در این اختلال یک دوره بیش‌فعالی برای فرد وجود خواهد داشت که در آن مبتلایان هیجان‌زده هستند و برای کارهای بیش از حد جاه‌طلبانه برنامه‌ریزی می‌کنند، در یک دورة دیگر این اختلال برای فرد مبتلا افسردگی شدید به دنبال دارد.

اختلال عاطفی فصلی (SAD): شکلی از افسردگی که ارتباط نزدیکی با طول روز دارد. معمولاً در ماه‌های پاییز و زمستان که روزها کوتاه‌تر هستند رخ می‌دهد. هنگامی که روزها روشن‌تر و طولانی‌تر می‌شوند، علائم افسردگی نیز کاهش می‌یابد.

افسردگی پیش از زایمان و پس از زایمان: افسردگی پیش از زایمان در طول دوران حاملگی شروع می‌شود؛ اما افسردگی پس از زایمان وضعیتی است که می‌تواند در هر کسی که زایمان می‌کند یا حتی شریک زندگی‌اش پس از تولد فرزند ایجاد شود.

اختلال پیش از قاعدگی (PMS): خانم‌ها در دوران قاعدگی با تغییرات هورمونی مواجه می‌شوند. در برخی موارد پیش از دوران قاعدگی فرد با افسردگی، اضطراب و تحریک‌پذیری دست‌وپنجه نرم می‌کند. این موارد می‌توانند خفیف یا بسیار شدید باشند تا حدی که حتی بر زندگی روزانة افراد نیز تأثیرگذار خواهد بود. بسیاری از خانم برای بالا بردن کیفیت زندگی خود در این دوران از مشاوره افسردگی کمک می‌گیرند.

علائم افسردگی

ممکن است افسردگی تنها برای یک دوره در زندگی یک فرد ظاهر شود؛ اما در بسیاری از موارد افسردگی در دوره‌هایی به زندگی افراد برمی‌گردد. علائم افسردگی گستردگی زیادی دارد و برای افراد مختلف لزوماً تمام آنها وجود ندارد. در ادامه علائم اصلی افسردگی را بیان کرده‌ایم:

  • احساس غم، گریه کردن زیاد، پوچی یا ناامیدی
  • طغیان خشم، تحریک‌پذیری یا احساس ناامیدی حتی بر سر مسائل کوچک
  • از دست دادن علاقه یا لذت در اکثر یا تمام فعالیت‌های عادی، مانند رابطه جنسی، سرگرمی‌ها یا ورزش
  • اختلالات خواب، از جمله بی‌خوابی یا خواب زیاد
  • خستگی و کمبود انرژی، بنابراین فرد افسرده حتی برای انجام کارهای کوچک تلاش بیشتری نیاز دارد.
  • کاهش اشتها و کاهش وزن یا افزایش میل به غذا و افزایش وزن
  • اضطراب، استرس یا بی‌قراری
  • کند شدن تفکر، صحبت کردن یا حرکات بدن
  • احساس بی‌ارزشی یا گناه، درگیر شدن مداوم با شکست‌های گذشته یا سرزنش خود
  • نشخوار ذهنی، ناتوانی در تمرکز کردن، تصمیم‌گیری و به خاطر سپردن چیزها
  • افکار مکرر یا تکراری دربارة مرگ، افکار خودکشی، اقدام به خودکشی یا خودکشی
  • مشکلات فیزیکی غیر قابل توضیح، مانند کمردرد یا سردرد
  • برای بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی، علائم معمولاً آن‌قدر شدید هستند که باعث ایجاد مشکلات قابل توجه در فعالیت‌های روزمره مانند کار، مدرسه، فعالیت‌های اجتماعی یا روابط با دیگران می‌شوند. برخی از افراد ممکن است به طور کلی احساس بدبختی یا ناراحتی کنند بدون اینکه واقعاً دلیل آن را بدانند.

این علائم می‌تواند زندگی افراد را تباه کند. فرد مبتلا به افسردگی نمی‌تواند با بازده کافی کار کند یا اصلاً کاری انجام دهد و افسردگی مانع از تحصیل یا پیشرفت افراد خواهد شد. اما اگر چنین مشکلی در اطراف شما وجود دارد اصلاً ناامید نباشید امروزه درمان‌های بسیار مؤثری برای افسردگی وجود دارد. می‌توانید در گام نخست از مشاوره افسردگی کمک بگیرید.

علائم افسردگی در کودکان و نوجوانان

برای بسیاری تصور تجربة افسردگی در کودکان دشوار است؛ اما در واقعیت بسیاری از کودکان و نوجوانان افسردگی را تجربه می‌کنند و به دلیل سن کمی که دارند قادر به توصیف تمام احساسات خود یا درک آنها نیستند. علائم و نشانه‌های رایج افسردگی در کودکان و نوجوانان مشابه بزرگسالان است، اما ممکن است تفاوت‌هایی نیز وجود داشته باشد.

در کودکان کوچک‌تر، علائم افسردگی ممکن است شامل احساس غم، تحریک‌پذیری، وابستگی عاطفی، نگرانی، احساس درد (دل‌درد یا سردرد بدون دلیل فیزیکی)، امتناع از رفتن به مدرسه یا کمبود وزن باشد.

در نوجوانان، علائم ممکن است شامل غم، تحریک‌پذیری، احساسات منفی و احساس بی‌ارزش بودن، عصبانیت، عملکرد ضعیف یا حضور ضعیف در مدرسه، احساس سوءتفاهم و حساسیت شدید، استفاده از مواد مخدر یا الکل تفریحی، خوردن یا خوابیدن زیاد، آسیب رساندن به خود، از دست دادن علاقه برای شرکت در فعالیت‌های عادی و اجتناب از تعامل اجتماعی باشد.

بسیاری از کودکان ممکن است به خاطر تغییر موقعیت، طلاق والدین، مهاجرت و عدم توانایی در تطبیق با محیط جدید یا مسائل ژنتیکی به افسردگی دچار شوند. البته این علائم برای تمام کودکان افسرده یکسان نیست؛ ولی به طور معمول تغییر اساسی در فعالیت‌های روزانه می‌تواند نشانه‌ای از افسردگی باشد.

مشاوره افسردگی می‌تواند کمک بسیاری به کودکان کند. اگر به خاطر مهاجرت به مشاورة خوب ایرانی دسترسی ندارید که با فرهنگ و زبان شما آشنایی لازم را داشته باشد گروه یاری‌وی با حضور مشاوران مجرب به شما کمک خواهد کرد. در هر کجای دنیا که زندگی می‌کنید تیم یاری‌وی با مشاوره آنلاین در خدمت شما خواهد بود.

در بیشتر موارد افسردگی کودکان به‌خصوص زیر سن 12 سالگی رایج نیست؛ اما در مواردی افسردگی کودکان منجر به چنین اقداماتی شده است. همچنین کودکانی که در محیط‌هایی با خشونت زیاد یا با مشکلات سوءمصرف مواد مخدر و سوءاستفادة جنسی قرار دارند بیشتر ممکن است دچار افسردگی شوند و حتی اقدام به خودکشی کنند.

علائم افسردگی در افراد مسن

در تفکر عمومی پیری با ازپاافتادگی و در کنارش افسردگی گره خورده است؛ اما افسردگی یک بخش طبیعی از افزایش سن نیست و هرگز نباید آن را ساده در نظر گرفت. متأسفانه، افسردگی اغلب در افراد مسن تشخیص داده نمی‌شود و درمان نمی‌شود، و آنها ممکن است تمایلی به درخواست کمک نداشته باشند. علائم افسردگی ممکن است در افراد مسن متفاوت یا کمتر آشکارتر باشد.

  • مشکلات حافظه یا تغییرات شخصیتی
  • درد فیزیکی
  • خستگی، از دست دادن اشتها، مشکلات خواب یا از دست دادن علاقه به رابطه جنسی که ناشی از بیماری یا دارو نیست
  • اغلب تمایل دارند در خانه بمانند، به جای بیرون رفتن برای معاشرت یا انجام کارهای جدید
  • افکار یا احساسات خودکشی، به‌ویژه در مردان مسن
  • جمع کردن وسایلی که به آن نیازی ندارند
  • مصرف زیاد الکل و یا مواد مخدر

افراد مسن کمتر در مورد مسائل افسردگی صحبت می‌کنند و بسیاری از علائم افسردگی در افراد مسن به صورت فیزیکی بروز پیدا می‌کند. مانند درد، کاهش اشتها و اختلال خواب. ممکن است افراد علائم مربوط به افسردگی را به کهولت سن نسبت دهند و به‌سادگی از کنار آن عبور کنند در صورتی که با کمک مشاوره افسردگی بسیار از مشکلات رفع خواهند شد.

خطر ابتلا به افسردگی

همان‌طور که قبلاً هم اشاره شد افسردگی یک وضعیت سلامت روان رایج است که بر افکار، خلق‌وخوی و رفتارهای فرد تأثیر می‌گذارد. افسردگی باعث علائم کوچک یا شدیدی به مدت دو هفته یا بیشتر ایجاد می‌کند. احساس نداشتن انرژی و عدم تمرکز، میل به خودکشی و ناامیدی در کنار اختلال خواب و اضطراب زندگی فرد را مختل می‌کند.

هیچ دلیل خاصی برای افسردگی وجود ندارد، بلکه عوامل متعددی می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهند. محققان بر این باورند که ترکیبی از عوامل ژنتیکی، بیولوژیکی، محیطی و روانی می‌تواند باعث افسردگی شود. در ایالات متحده آمریکا از هر 6 نفر 1 نفر به افسردگی مبتلا است. شناخت افسردگی و دانستن عوامل خطر می‌تواند به شما یا نزدیکانتان کمک کند تا به دنبال حمایتی باشید که ممکن است برای مدیریت افسردگی نیاز داشته باشید.

از آنجایی که در سراسر جهان افراد زیادی به افسردگی مبتلا هستند وجود خدمات مشاوره افسردگی در سراسر جهان می‌تواند زندگی این افراد بهتر کند. گروه مشاوره یاری‌وی با ارائه مشاوره به صورت تلفنی یا تصویری با کمک مشاوران و روانپزشکان مجرب همواره سعی در بهبود کیفیت زندگی مراجعین دارد. اگر به مشاوره نیاز دارید با یاری‌وی در تماس باشید.

دلایل ابتلا به اختلال افسردگی

دلایل افسردگی متفاوت‌اند و ریشه‌های مختلفی برای آن وجود دارد. گاهی اوقات فوراً مشخص می‌شود که علت چیست، اما گاهی اوقات دلیل واضحی وجود ندارد که چرا شما این‌قدر احساس ناراحتی می‌کنید. ممکن است چیزی یا کسی را از دست داده باشید، یا ممکن است افسردگی شما ناشی از ناامیدی و یاس باشد. معمولاً بیش از یک دلیل وجود دارد که چرا شما از افسردگی رنج می‌برید و این دلایل از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

هرکسی ممکن است افسردگی را تجربه کند و این موضوع چندان قابل‌پیش‌بینی نیست؛ اما برخی عوامل و دلایل می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را در افراد افزایش دهند. دلایل رایج در ایجاد افسردگی عبارت‌اند از:

رویدادهای ناراحت‌کننده زندگی

رویدادهای ناراحت‌کننده زندگی می‌توانند بر ما تأثیر بگذارند. طلاق، مشکلات خانوادگی یا از دست دادن شغل همگی در زندگی ما مهم هستند و می‌توانند خلق‌وخوی ما را تغییر دهند و حتی برای مدت کوتاه یا طولانی ما را دچار افسردگی کنند. در برخی موارد بعد از چنین حوادثی مشاوره افسردگی راهکاری مناسب برای عبور از دوره‌های سخت زندگی است.

سوگواری

از دست دادن یکی از نزدیکانتان می‌تواند خطر را افزایش دهد. همیشه فقط از دست دادن نیست که باعث افسردگی می‌شود، بلکه نحوه برخورد ما با آن است. اگر غصه نخورید یا احساسات خود را به‌درستی بیان نکنید، این احساسات می‌توانند به صورت افسردگی بروز پیدا کنند.

تجربیات دوران کودکی

تجربیات دوران کودکی شما می‌تواند در بزرگسالی شما را تحت تأثیر قرار دهد. اگر از نظر جسمی یا عاطفی مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اید، یا به شما آموزش داده نشده که با مشکلاتی که وارد زندگی شما می‌شوند کنار بیایید، ممکن است در بزرگسالی شما را با مشکلاتی مانند افسردگی مواجه کنند.

خشم

«خشم منجمد» اصطلاحی است که ارتباط نزدیکی با افسردگی دارد. ممکن است چیزی را پشت سر گذاشته باشید که باعث عصبانیت شما شده است، اما در آن زمان نتوانستید احساسات خود را به‌درستی بیان کنید. این نوع خشم سرکوب می‌شود. سپس می‌تواند به ناامیدی و دلیلی برای افسردگی تبدیل شود.

موقعیت‌های سخت

احساس تنهایی، استرس، خستگی فیزیکی یا اینکه کسی را ندارید که با او صحبت کنید، همگی می‌توانند به ایجاد چنین وضعیتی کمک کنند. برای بسیاری از افراد که به‌تنهایی مهاجرت می‌کنند و یا در موقعیت‌های سخت گیر می‌کنند خطر ابتلا به اختلال افسردگی بیشتر خواهد شد. به همین دلیل خوب است افراد در چنین شرایطی از مشاوره افسردگی برای کنترل علائم افسردگی کمک بگیرند.

مصرف الکل و مواد مخدر

نوشیدن زیاد مشروبات الکلی و مصرف مواد مخدر می‌توانند خطر ابتلای افراد به افسردگی را افزایش دهند.

بیماری جسمی

برخی از انواع بیماری‌های جسمی می‌توانند افراد را مستعد افسردگی کنند. مشکلات هورمونی، به‌عنوان‌مثال تیروئید کم‌کار، عفونت‌های ویروسی، مانند تب غددی یا آنفولانزا (شایع در افراد جوان‌تر)، بیماری‌های دردناک یا پایدار، مثل آرتروز، بیماری‌هایی که زندگی فرد را تهدید می‌کنند، مانند بیماری قلبی و سرطان و شرایط مزمن، مانند دیابت و صرع از جمله بیماری‌های جسمی هستند که می‌توانند به افسردگی منجر شوند.

ژنتیک

برخی از کارشناسان معتقدند که یک مؤلفه ژنتیکی در اختلال افسردگی مؤثر است. به این معنی که افسردگی و سایر اختلالات خلقی در اعضای خانواده‌ها به طور مشترک وجود دارد. اگر پدر، مادر و خواهر یا برادری دارید که افسردگی دارند، تحقیقات نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به افسردگی در مقطعی از زندگی شما نیز دو تا سه برابر بیشتر است.

همچنین شواهد نشان می‌دهد که ژن‌های خاصی می‌توانند بر شیمی مغز شما تأثیر بگذارند و شما را مستعد تجربه خلق‌های افسردگی کنند. مواد شیمیایی موجود در مغز که به‌عنوان انتقال‌دهنده‌های عصبی شناخته می‌شوند، به سلول‌های عصبی (نورون‌ها) اجازه می‌دهند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. هنگامی که انتقال‌دهنده‌های عصبی شما به طور طبیعی کار نمی‌کنند، شما در معرض خطر ابتلا به افسردگی و سایر شرایط سلامت روان هستید.

البته به خاطر داشته باشید که داشتن ژن‌های خاص تضمین نمی‌کند که افسردگی را تجربه کنید. افراد مبتلا به افسردگی همیشه سابقه خانوادگی این بیماری را ندارند و همان‌طور که قبلاً بیان شد عوامل مختلف زیادی بر این موضوع مؤثر هستند.

راهکار و درمان افسردگی

به طور کل در حال حاضر روان‌درمانی و دارودرمانی‌های متفاوتی برای کمک به افراد مبتلا به اختلال افسردگی وجود دارد. استفاده از مشاوره افسردگی می‌تواند به تشخیص، بررسی و یافتن بهترین روش درمان کمک کند. یاری‌وی با کمک مشاورین زبده در این مسیر در کنار شما خواهد بود.

در نهایت اگر احساس افسردگی می‌کنید، در اسرع وقت به پزشک یا متخصص سلامت روان مراجعه کنید. اگر تمایلی به درمان یا مشاوره افسردگی ندارید، با یک دوست یا فرد عزیز، هر متخصص مراقبت‌های بهداشتی، یک رهبر مذهبی یا شخص دیگری که به آن اعتماد دارید صحبت کنید اما بدانید تنها نیستید و دیگران به شما کمک می‌کنند.

سوالات متداول

بسته به طرح درمانی روانشناس یا مشاور متفاوت است. ممکن است ۶ ماه تا چند سال ادامه پیدا کند که به تلاش و بهبود شما وابسته است.

درمان افسردگی برای همه ی سنین امکان پذیر است برای درمان افسردگی کودکان و نوجوانان بهتر است از روانشناس و مشاور کودک کمک بگیرید اما برای بزرگسالان جلسات مشاوره فردی کمک کنند خواهد بود.

ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید و در دسته بندی افسردگی روانشناس مورد نظر و زمان مناسب خود را انتخاب کنید، پس از تایید روانشناس نوع جلسه و پرداخت خود را انجام دهید و در زمان تایید شده از طریق گوگل میت تماس خود را برقرار کنید.

معمولا درمان های شناختی و رفتاری‌، طرحواره درمانی و رویکردهای تحلیلی و پویشی برای درمان افسردگی مناسب هستند.

رواندرمانی میتواند به از بین رفتن بسیاری از نشانه های افسردگی کمک کند و در بهبود سطح کیفیت زندگی شما تاثیر گذار باشد. اثرات رواندرمانی در کنار دارو درمانی بسیار مفید گزارش شده است.

بله بسیاری از متخصصین روانشناس یاری وی دارای گواهی های آکادمیک و تجربه سال ها درمان تخصصی هستند و میتوانند برای درمان افسردگی به شما کمک کنند.

روان درمانی و دارودرمانی به صورت منظم در بهبود افسردگی نقش بسزایی دارند. همچنین تلاش فرد برای بهبودی و تعهد به داشتن به شرکت در جلسات منظم در درمان افسردگی اهمیت دارد.

افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانی است که افراد با ان درگیر هستند و تاثیر قابل توجهی در زندگی شغلی، تحصیلی و زناشویی فرد دارد. ما در یاری وی تمام تلاش خود را میکنیم تا به بهبود سلامت روان شما کمک کنیم.

نشانه های عمده افسردگی شامل بی انرژی بودن، احساس غم، اندوه و کاهش یا افزایش اشتها و اختلال در خواب است که باید به مدت دو هفته ادامه پیدا کند. تغییرات خلقی ناشی از عوامل مختلف بیرونی را نمیتوان افسردگی نامید.

در سایت یاری وی دسته بندی های مناسب برای راهنمایی شما به سمت درمانگر مناسب قرار گرفته است با انتخاب دسته افسردگی میتوانید روانشناسان متخصص در این حوزه به همراه رزومه شخصی شان را مشاهده کنید.

نظرات کاربران

کاربر بدون نام

Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I have truly enjoyed browsing your weblog posts. In any case I will be subscribing for your rss feed and I am hoping you write once more very soon! aid ukraine

1401/03/31

کاربر بدون نام

سلام من دچار اضطراب و استرس زیادی هستم و خارج از ایرانم چه کمکی میتونید به من بکنید

1400/09/09

ادمین - مریم اکبری

سلام وقت بخیر. برای رهایی از استرس و اضطراب باتوجه به اینکه منشا استرس و اضطراب شما چه چیزی هست، روانشناس میتواند راه حل های خوبی ارائه بدهد. شما میتوانید بعد از ثبتنام داخل یاری وی از خدمات ما استفاده بفرمایید. و در صورتی که به راهنمایی بیشتری نیاز داشتین میتونید از طریق پشتیبانی با ما در ارتباط باشید.

کاربر بدون نام

سلام من ميتونم با روان شناس كودكان صحبت كنم ؟

1400/08/24

ادمین - مریم اکبری

سلام. وقت بخیر. جهت ارتباط با روانشناسان حوزه کودک و نوجوان لطفا ابتدا از طریق لینک زیر فرایند عضویت را انجام دهید. و پس از آن میتوانید با روانشناس مدنظرتون جلسه رزرو کنید. https://my.yariway.com/login

کاربر بدون نام

سلام خسته نباشید من خیلی ادم بی روح و ساکتیم و نمیتونم با مردم راحت حرفف بزنم تو جمع و این زندگیمو نابود کرده.باید چیکارکنم؟ خیلی هم خجالتیم

1400/07/06

ادمین - مریم اکبری

سلام. وقت بخیر. متوجه احساستون هستم. شما فرد درونگرایی هستید و علاوه بر اون اعتماد به نفس پایینی هم دارید. به شما توصیه میکنم حتما در رابطه با این مشکلتون با روانشناسان فعال ما در حوزه مسائل فردی و یا اعتماد به نفس در ارتباط باشید.

کاربر بدون نام

چطور میتونم ثبت نام کنم؟

1400/06/17

ادمین - مریم اکبری

سلام وقت بخیر برای ثبتنام میتونید از طریق لینک زیر اقدام کنید.
https://my.yariway.com/register